Вячеслав Голенко, випускник Тарасівської школи, мріє присвятити життя спорту, тому обирає спеціальність «Фізична культура і спорт»

February 6, 2021

Вже вдруге, на початку лютого, старші викладачі кафедри фізичного виховання Олена Отрошко та Рима Дубовік завітали з профорієнтаційною роботою до Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області, в якій саме проходить місячник профорієнтаційної роботи.
Директорка школи, випускниця ННІ післядипломної освіти, Тамара Кучеренко і заступник директора з навчально-виховної роботи, Олена Павленко, дуже гостинно зустріли делегацію з гуманітарно-педагогічного факультету та познайомили з учнями десятих і одинадцятих класів. Олена Вікторівна зазначила, що багато випускників школи вже здобули вищу освіту в НУБіП України та успішно працевлаштувались, як в Україні так і за кордоном.

Учні дізнались про багаторічні наукові, культурні та спортивні традиції нашого університету, велику кількість престижних спеціальностей, можливість здобуття подвійного диплому і стажування за кордоном, екологічну місцевість та зручність розташування студентського містечка НУБіП України.

 

Приємно, що всі старшокласники знайомі з нашим університетом. Двоє майбутніх випускників і троє десятикласників вже обрали НУБіП України для здобуття вищої освіти.

Вячеслав Голенко обожнює спорт. З дитинства займався футболом, а в 13 років захопився одним з видів змішаних бойових мистецтв - «ММА». Має високі здобутки у спорті: І місце у Чемпіонаті Київської області зі змішаних єдиноборств ММА (29.08. 2020 р.); І місце у Чемпіонаті України з бойового самбо (25.10. 2020 р.); І місце у Всеукраїнському турнірі «Кубок України з бойового самбо серед юнаків та юніорів» (13-15.09 2020 р.). Мріє пов’язати своє життя зі спортом, тому обирає спеціальність гуманітарно-педагогічного факультету «Фізична культура і спорт».

 

Надія Солов’юк має хист до точних наук і хоче в майбутньому розвиватися в економічній сфері. Впевнена, що отримає високу кваліфікацію в НУБіП України.

Бажаємо всім випускникам успішно здати ЗНО та вступити на омріяні спеціальності до НУБіП України!

 

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook