Початок нового навчального року – початок обговорення та оновлення освітніх програм

September 17, 2020

Навчальний рік для вступників 2020 року тільки почнеться, а на кафедрі економічної кібернетики гаранти освітніх програм вже ініціювали зустріч з викладачами, які забезпечують освітній процес на першому курсі.

Завідувач кафедри Дмитро Жерліцин познайомив присутніх з метою кожної з освітніх програм, з попередніми результатами набору студентів на ці програми.

У ході робочої зустрічі були представлені робочі програми «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка», за якими здійснюється підготовка на кафедрі. Освітні програми використовуються для формування певної предметної спрямованості за спеціальністю 051- Економіка серед здобувачів вищої освіти, мають свої особливості та формують ряд специфічних фахових компетентностей з економічної кібернетики та цифрової економіки. Саме це і було предметом обговорення викладачів факультету інформаційних технологій, гуманітарно-педагогічного та економічного.

Результатом зустрічі було обговорення пропозицій зацікавлених сторін (стейкхолдерів) з метою їх врахування під час формулювання цілей, компетентностей та програмних результатів навчання за освітніми програмами кафедри економічної кібернетики.

Така співпраця та постійний діалог членів групи забезпечення освітнього процесу однозначно є запорукою підвищення якості навчання.

Гаранти освітніх програм
Дмитро Жерліцин та
Наталія Клименко
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook