Вчена рада факультету тваринництва та водних біоресурсів в он-лайн режимі

May 22, 2020

       21 травня під головуванням Вадима Кондратюка відбулося он-лайн засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, присвячене життєдіяльності факультету в умовах карантину.

    Відкриваючи засідання Вадим Миколайович привітав усіх членів вченої ради з Всесвітнім днем вишиванки, відмітивши при цьому, що це міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу, недарма вважається що вишиванка це генетичний код українця. Також він поцікавився станом здоров’я членів ради і зауважив, що незважаючи на карантин та ускладнені умови, факультет має продовжувати ефективно працювати і знаходити сучасні підходи до вирішення поставлених завдань.

    Вадим Кондратюк зупинився на основних завданнях, що ставляться керівництвом перед колективом факультету – найголовнішими із яких є питання якості організації і проведення літньої екзаменаційної сесії 2019–2020 н.р. у дистанційному режимі, навчальної практики студентів та профорієнтаційної роботи викладачів факультету. Крім цього узагальнили результати участі майбутніх абітурієнтів у ІІ турі Олімпіади, де активну участь прийняли майбутні абітурієнти факультету тваринництва та водних біоресурсів.

    Далі були розглянуті питання порядку денного, а саме: про роботу Ради молодих вчених факультету тваринництва та водних біоресурсів доповіла голова ради, доцент Наталія Грищенко, про стан матеріально-технічної бази кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві розповіла її завідувач професор Наталія Прокопенко, про підготовку аспірантів на кафедрах факультету доповів директор НДІ технологія та якості продукції тваринництва, доцент Іван Чумаченко І.П. Члени вченої ради одноголосно затвердили попередньо розглянуті на засіданні навчально-методичної ради факультету навчальні плани ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» за спеціальностями: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Водні біоресурси та аквакультура” на 2020/2021 навчальний рік.

   Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.

     Підводячи підсумки декан факультету Вадим Кондратюк наголосив, що найближчі роки колективу доведеться перелаштовуватися до вимог часу. Тому ми не маємо права сидіти склавши руки, і чекати коли карантин закінчиться і все повернеться, так як будо до цього. Факультет має розвиватися і рухатися тільки вперед зважаючи на усі виклики, які перед ним стоять.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook