Навчальна практика з лісового та декоративного розсадництва

May 23, 2022

 Шановні студенти!

Відповідно до навчального плану на 2021/2022 навчальний рік передбачено проведення навчальної практики студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства, спеціальності  205 - лісове господарство з дисципліни „Лісові культури” (розділ „Лісові розсадники”) та спеціальності 206 - садово-паркове господарство з дисципліни „Декоративне розсадництво і насінництво”.

Навчальна практика мала б відбутися із 23 до 27 травня 2022 року. У зв`язку із військовим станом навчальний процес проводиться в дистанційному режимі. Із усіма теоретичними питаннями щодо виконання програми практики (наведено нижче) потрібно ознайомитись на навчальному порталі НУБіП України із відповідної дисциплінилісові розсадники та декоративне розсадництво і насінництво.

В свою чергу кафедра бере на себе зобов'язання провести практичну частину навчальної практики на дослідному розсаднику після заверешення війни.
«Теорія без практики мертва і безплідна, практика без теорії безкорисна і пагубна» - математик XIX ст. Пафнутій Чебишев. 
Важливо отримати якісні теоретичні знання, але ще важливіше – застосувати їх на практиці, вийшовши зі стін вишу.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook