Максим Колесник: «Навчання за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення» стане першим успішним кроком до досягнення моєї мети в сфері ІТ»

March 3, 2020
  • Розкажи про себе.

     – Максим Колесник, випускник Комунального закладу «Татарбунарська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 імені В.З. Тура» Татарбунарської районної ради Одеської області. Окрім навчання цікавлюсь дизайном, займаюсь легкою атлетикою, в принципі ніколи не сиджу на місці, а активно проводжу час з друзями.

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

    – Здобувати вищу освіту я вирішив тому, що розумію ‒ знання це сила та шлях для успішного працевлаштування в майбутньому.

  • Яку обрав спеціальність і чому?

     – Я обрав спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення», тому що за цією спеціальність навчається мій брат і рекомендує обирати саме цей фах. Навчаючись за обраною спеціальністю матиму можливість сформувати свої звичайно ж професійні навички та розвинути так затребувані сьогодні особистісні навички для ІТ-фахівця.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – Перевага вибору НУБіП України найголовніша – це саме позитивні відгуки моїх знайомих, а також чудове місцезнаходження даного закладу освіти, розвинута інфраструктура, сучасний корпус та навчальні лабораторії факультету інформаційних технологій.

  • Дякуємо, Максиме, та бажаємо успішного вступу за обраною спеціальністю 121 «Інженерія програмного забезпечення»!

     – Щиро дякую.

Богдан Колесник,
студент 3 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»
Валентина Корольчук,
асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook