Профорієнтація економічного факультету в м. Бориспіль

November 21, 2019

Згідно з планом проведення профорієнтаційної роботи економічного факультету викладачі кафедри економіки праці та соціального розвитку вирушили до учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв і гімназій столичного регіону.
Так, 21 листопада 2019 р. доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку НУБіП України Ланченко Є.О. провів профорієнтаційну роботу у двох 11-х класах ЗОШ № 6 м. Борисполя. До візиту викладача про наш вуз знали лише близько чверті учнів цих класів.

 

Учні з інтересом слухали інформацію про НУБіП України, спеціальності економічного факультету й відповідні професійні можливості, умови навчання та якість вищої освіти, виробничі практики за кордоном, спортивні й культурно-мистецькі секції, військову кафедру тощо. Після промови доцента університету в учнів були декілька додаткових питань, зокрема про умови прийому в 2020 р., вартість навчання за контрактом і ін. 10 учнів вищезазначених класів Бориспільської школи планують приїхати на День відкритих дверей 22.11.2019 у НУБіП України.

 

Такі зустрічі з учнями засвідчують, що багато школярів не знають про наш вуз. Тому й надалі потрібно зустрічатися з учнями й говорити живим словом із потенційними студентами нашого університету, запрошувати на дні відкритих дверей, щоб вони переконалися, що НУБіП України – один із найкращих вузів нашої країни. Тут є всі умови для отримання якісної освіти, бути компетентним по своїй професії та конкурентоспроможним на ринку праці.

Є.О. Ланченко,
доцент кафедри економіки праці та
соціального розвитку НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook