Першокурсниця Яна Прохоренко: НУБіП перевершив всі мої очікування!

August 21, 2019
Ще якась декада літа – і здрастуй, новий навчальний рік! Як почуваються першокурсники напередодні цієї непересічної події? Одна з них, першокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету Яна Прохоренко.

— Вже звиклася з думкою, що стала студенткою престижного університету?

     — Ще не дуже. Але до 1 вересня, сподіваюся, встигну. І стану хорошою студенткою НУБіП. А був вже момент, коли думала, що цього не станеться. Коли 22 липня вийшли перші рейтингові списки, де я була на 15-му місці за державним замовленням. Засмутилася так, що годі й сказати. Як це так: в педагогічний університет пройшла, авіаційний – пройшла, лінгвістичний – пройшла. А виш, про який мріяла, – «залишився за кормою».
     Але Бог не без милості, а дівчина не без долі: після чергового оновлення списків я знайшла своє ім’я у бажаній десятці бюджетників. Тож тепер маю виправдати цю посмішку долі.

— Яку спеціальність будеш опановувати?

     — Психологію. Мене цікавить поведінка людей за певних обставин, а ще заохочує можливість допомагати людям, набувати нових знайомств…

— А загалом як тобі університет?

     — Бомба! Особливо ботанічний сад та й взагалі вся територія. Вперше я її побачила, коли приїздила в день відкритих дверей, для участі в університетській олімпіаді. Але особливо мені подобаються люди, які тут працюють. Та й друзі, які тут навчаються, – теж відіграють свою позитивну роль у ставленні до вже мого університету.

Розмовляв Валентин Обрамбальський
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook