Профорієнтаційна робота кафедри економічної теорії

25 April 2019, 16:17
Кафедра економічної теорії

 

Виступ перед школярами з метою профорієнтації проведено в Узинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2, директор якої Бойко Світлана Володимирівна сприяє розповсюдженню інформаційних матеріалів за напрямами підготовки «Маркетинг» та «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту відповідно до договору про співробітництво та організацію взаємовідносин.

 

 

Випускники Опорного навчального закладу Красятинське навчально-виховне об'єднання «ЗОШ І-ІІІ ступенів – д/с» Поліської районної ради провели ділові ігри та анкетування учнів старших класів. Директор Марченко Ірина Іванівна сприяла проведенню профорієнтаційної роботи і підтвердила наміри про подальшу співпрацю укладеним договором.

 

 

Співпраця у питаннях надання методичної допомоги, залучення учнів старших класів до заходів «Дня відкритих дверей» в НУБіП України триває з директором спеціалізованої школи № 80 міста Києва Максимовою Наталією Михайлівною, директором Бородянської спеціалізованої школи – ЗОЗ І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням окремих предметів і директором Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 Лазутіною Оленою Вікторівною.

 

 

 

Вдячні студентам ФАМ Зелінському Роману, Оліфіренко Богдані і Давиденко Вероніці.

 

Доцент кафедри

економічної теорії

    О. Коваль 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook