Співпраця економічного факультету НУБіП України з Варшавським університетом наук про життя – SGGW у рамках програми мобільності Еразмус+

April 15, 2019
З 08 по 13 квітня 2019 року в рамках програми Erasmus+ в НУБіП України на економічному факультеті на кафедрі статистики та економічного аналізу перебував з візитом Яцек Скудларскі, кандидат сільськогосподарських наук Варшавського університету наук про життя м. Варшава (Польща).
 
 
 
Яцек Скудларскі представив свій факультет «Технології переробки продукції сільського господарства», розповів про особливості навчальної та наукової діяльності. Для студентів ОС «Бакалавр» спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Економіка» провів лекції на тематику відновлюваних джерел енергії, зокрема технології виробництва біомаси. Студенти виявили зацікавленість до відновлюваних джерел енергії в Польщі та під час дискусії підкреслили їх важливу роль щодо зменшення енергетичної залежності, зменшення викидів парникових газів в атмосферу та покращення соціальних аспектів населення в Україні. 
 
 
 
Яцек Скудларскі відзначив, що участь у програмі мобільності Еразмус+ сприятиме поширенню власного досвіду та отриманню нових знань під час обміну. Це мотивує покращувати як методики викладання, так і розширює можливості наукової співпраці між факультетами.
 
 
 
Міжнародний відділ та економічний факультет всебічно сприяли комфортному перебуванню Яцека Скудларського з Варшавського університету наук про життя.
 
 
 
 
 
Оксана Макарчук,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook