Обираючи своє майбутнє…

April 11, 2019
У стінах ДФС у м. Києві студенти провідних вузів столиці досліджували перспективи та можливості обрати відомство у якості старту кар’єри по завершенню ВУЗу. Учасниками дня відкритих дверей в Головному управлінні ДФС у м. Києві стали більше 300 студентів та представників навчальних закладів. Магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» разом з викладачами кафедри фінансів також ознайомилися з перспективами працевлаштування в податкові органи.
 
З вітальним словом до студентів звернулася Людмила Демченко начальник столичної ДФС, яка ознайомила студентів зі структурою та функціями ГУ ДФС у м. Києві, розповіла про цінності, здобутки та переваги роботи у податковій міста. В своєму виступі, вона відмітила, що податкова гідно виконує покладені на неї функції, невпинно змінюється рухаючись до професійного розвитку та цифровізації системи оподаткування. Для молодих фахівців – це можливість отримати колосальний досвід роботи та зробити інвестиції у власні знання.
 
 
Окремі напрямки роботи столичної податкової також презентували керівники відповідних підрозділів та молоді співробітники ДФС, які ще донедавна самі були студентами.
 
   
В свою чергу, молодь скористалася можливістю поставити власні запитання податківцям, зокрема, стосовно рівня заробітної плати працівників ДФС, законопроекту щодо запровадження податку на виведений капітал, системи відшкодування ПДВ та багато інших.
  
 
 
І на завершення податківці міста Києва запросили молодь на практику, та у перспективі стати співробітниками Головного управління ДФС у м. Києві.
 
Сергій Онищенко,

доцент кафедри фінансів 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook