Плани щодо майбутньої професії

March 27, 2019

Випускник ВСП Шевченківського коледжу Уманського національного університету садівництва Володимир Скавка продовжуватиме здобувати фах землевпорядника в НУБіП України. Чим зумовлений його вибір – далі у розмові.

– Розкажи коротко про себе. Які маєш досягнення в навчанні, можливо спорті?
– Закінчую Шевченківський коледж. Завжди отримував високі оцінки з фахових предметів.
– Чому обрав фах землевпорядника?
– Живу в невеличкому населеному пункті, а тому не всі спеціальності можна побачити, так би мовити, «в дії». А ось про те, що робить землевпорядник - знають всі!
Особисто я вважаю професію землевпорядника перспективною і вкрай необхідною. Тому на досягнутому зупинятись не буду – хочу навчатися далі і здобувати освіту в НУБіП України на факультеті землевпорядкування.
– Чи маєш якісь захоплення?
– Моє захоплення – катання на велосипеді, з’явилося нещодавно. Я познайомився з гуртом людей, які влаштовують разом велосипедні прогулянки живописними місцями. Серед них і дорослі, й діти. Минуліими вихідними ми всі разом виїжджали за місто до річки. Спочатку це було досить фізично виснажливо для мене - початківця. Проте прагну, щоб мій відпочинок був активним. Багато часу витрачаю на підготовку до занять та малювання.

– Чому плануєш саме в НУБіП України?
– Багато випускників з нашого коледжу навчалися і навчаються в НУБіП України – здобувають вищу освіту європейського рівня. З їхніх слів у навчальному процесі широко впроваджені сучасні інформаційні та геоінформаційні технології, інші сучасні методи навчання. Хороша матеріально-технічна база навчального закладу – основа якісної освіти! А ще факультет землевпорядкування забезпечує широкі можливості щодо працевлаштування!

Світлана Кохан,

Антоніна Москаленко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook