ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

21 March 2019, 17:03

     21 березня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся День відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів. На захід завітало 156 студентів-випускників із 14 різних закладів України, а саме з: Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової, Білгород-Дністровського морського рибопромислового технікуму, Баранівського професійного ліцею, Бучацького коледжу, Золотоніського технікуму ветеринарної медицини, Іллінецького державного аграрного коледжу, коледжу Подільського державного аграрно-технічного університету, Маслівського аграрного технікуму ім. П.Х. Гаркавого, Олександрійського технікуму, Мирогощанського аграрного коледжу, Млинівського державного технолого-економічного коледжу, Немішаївського агротехнічного коледжу, Новочорторийського державного аграрного технікуму та Київського коледжу міського господарства.

     З вітальним словом і короткою інформаціє про факультет до них звернувся декан Вадим Кондратюк. Він у своєму виступі розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усіх завідувачів кафедр і надав інформацію чим кожен з них і його підопічних займається. Вадим Миколайович розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання у нашому ЗВО. Декан наголосив, що сьогодні ми рекламуємо всій факультет, який є одним з кращих на території нашої країни, і студенти тут навчаються найкращі, а щоб бути такими потрібно ставити високі вимоги до себе, вчитися і постійно самовдосконалюватися.

    Потому усі присутні ознайомилися з його матеріально-технічною базою факультету. Майбутніх студентів вразили сучасні лекційні аудиторії, навчальні лабораторії, комп’ютерні класи, акваріуміальна, Голосіївська навчально-дослідна пасіка, лабораторії конярства, молока і м’яса, виставочні павільйони сучасного технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві та багато інших.

     Тож бажаємо вдалого складення випускних екзаменів нашим майбутнім абітурієнтам і зустрічі з ними 1 вересня 2019 року вже у студентських лавах факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Руслан Кононенко,

заступник декана факультету

тваринництва та водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook