Студент 4 курсу спеціальності «Економіка» Ткач Назар - півфіналіст Всеукраїнського бізнес-турніру «СТРАТЕГІЯ ФІРМИ – 2019»

March 15, 2019

 За ініціативи Компанії інтелектуальних технологій в лютому-березні 2019 р. проводиться щорічний дистанційний Всеукраїнський бізнес-турнір «СТРАТЕГІЯ ФІРМИ», учасники якого – школярі та студенти.

Ніщо не навчає ефективніше за практику! Комп’ютерна програма-симулятор ViAl+ реалістично моделює виробниче підприємство та ринкове середовище його діяльності. У цій програмі можливо апробувати теоретичні знання з економічних дисциплін і поступово набути управлінських компетентностей.

Безпосередньо впливаючи на живий конкурентний ринок, учасник симуляції досягає поставлених цілей керівництва, отримує прибуток, розвиває власний бізнес. Управління компанією у ViAL+ здійснюється за періодами її діяльності на ринку, через організацію роботи основних відділів підприємства: виробничого, маркетингу та збуту, відділу персоналу, фінансового, аналітичного й фінансового відділу.

Приємно, що цього року серед більш ніж 500 студентів-учасників, усі випробування першого етапу пройшов і студент нашого факультету, спеціальності «Економіка» Ткач Назар. Наразі до півфіналу вийшло 220 студентів зі всієї України, до фіналу має вийти 4 учасники.

Вболіваємо за Назара, бажаємо виходу в фінал і перемоги!!!

Тетяна Мірзоєва
доцент  кафедри  економіки підприємства
  
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook