Випускники одного з кращих ліцеїв Києва знайомляться з НУБіП України

25 February 2019, 13:34

Кафедра інформаційних систем активно проводить профорієнтаційну роботу з метою залучення майбутніх студентів. Так, нещодавно завідувач кафедри М.З. Швиденко разом з деканом факультету інформаційних технологій О.Г. Глазуновою відвідали середню загальноосвітню школу № 35,  спеціалізовану школу №304 з поглибленим вивченням інформаційних технологій м. Києва та Київський ліцей "ЕКО" №198, де зустрілись з керівництвом, вчителями та школярами. В ході зустрічей були висвітлені переваги навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, дані вичерпні відповіді на запитання та роздано відповідні ілюстративні матеріали. Особлива зацікавленість навчанням в нашому університеті була проявлена в Київському ліцеї "ЕКО" №198, директором якого є відмінник освіти України Недбайло Олександр Борисович.

В результаті два випускних класи ліцею приїхали ознайомитись з можливостями та умовами навчання  НУБіП України.

Ну, а в цьому їм професійно допомогли декан О.Г. Глазунова, завідувач кафедри інформаційних систем М.З. Швиденко, завідувач кафедри економічної кібернетики А.В. Скрипник, завідувач кафедри комп’ютерних наук Б.Л. Голуб та доцент кафедри комп’ютерних систем і мереж А.І. Блозва, які цікаво та доступно розповіли чому потрібно навчатись саме у цьому славетному університеті.

Далі була проведена екскурсія з ознайомлення з матеріально-технічною базою факультету інформаційних технологій. І на закінчення зустрічі школярі відвідали наш красень – 3-ій навчальний корпус. За словами учнів та вчителів, що приїхали разом з ними, вони отримали прекрасні враження і дуже задоволені відвідинами університету.
 

Швиденко М.З., 
завідувач кафедри інформаційних систем 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook