Сьогодні в Україні - День Героїв Небесної сотні

February 20, 2019

  На сьогоднішній день немає ні одної людини, яка б не чула слова «війна». Наслідки війни є дуже страшними і беззворотніми. У світі кожного дня відбуваються якісь терори під час яких безжально гинуть люди. Здавалося б про війну можна було почути з переказів дідів, історії, фільмів, а от ні , Україна знову відчула і продовжує відчувати на собі це відчуття. Люди, а саме, студенти, яким набридло бути маріонетками політики та чужих ігор починають відстоювати право за свою незалежність.

  Щорічно 20 лютого, згідно з указом президента від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні», в Україні відзначають День Героїв Небесної сотні. Саме в ці дні, п’ять років тому, під час Революції гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку.
    «Студентська дискотека», як її називали ображені політики, переросла у потужний революційний порив. Суспільство виступило категорично проти діючої влади, але водночас, жовту картку недовіри отримали опозиційні політичні сили. Для них це стало справжнім випробуванням.
Маса громадських організацій, ініціативних груп, лідерів громадської думки об’єднались в один суспільний рух. На відміну від ірраціонального начала Помаранчевої революції, Євромайдан – це усвідомлений крок кожного, хто бере у ньому участь. А де немає емоцій, там не працюють маніпулятивні технології.
    Студентами економічного факультету національного університету біоресурсів і природокористування України було відвідано алею Героїв Небесної Сотні.

  

    Ми пам’ятаємо і пам’ятатимемо завжди тих, хто віддав своє життя заради того щоб ми могли жити у вільній, незалежній Україні!
Сотні квітів, сотні запалених свічок – це все сьогодні на вашу честь, наші вічні Герої!

Голова соціального відділу
економічного факультету,
Яковенко Юлія

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook