На факультеті тваринництва та водних біоресурсів обрали Міс та Містера факультету-2019

20 February 2019, 17:05

     19 лютого у актовій залі навчального корпусу № 3 факультет тваринництва та водних біоресурсів провів масштабний захід – конкурс краси «Міс та Містер факультету-2019».

     Цього року за титул найчарівнішої красуні та найгалантнішого кавалера змагались 7 дівчат і 7 хлопців з обох спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті – «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Поважне журі представляли завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк, заступник директора навчально-наукового інституту післядипломної освіти Тереза Микицей, завідувач кафедри глобальної економіки Наталія Вдовенко, директор науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва Іван Чумаченко, завідувач кафедри біології тварин Микола Сахацький, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку, голова журі Геннадій Ржевський.

     Програмою було заплановано п’ять конкурсів. У першому учасники виходили на сцену в гангстерському вбранні. Під час другого відеоконкурсу конкурсанти демонстрували власне відео на тему «Студент майбутнього». У третьому конкурсі наші студенти демонстрували свої таланти – співочі, танцювальні, вміння читати поезію або декламувати вірші. Під час четвертого конкурсу «професій» учасники перевтілювались у будівельників, поліцейських, лікарів, спортсменів, офіціантів, фермерів і стюардів. 
     У перервах між конкурсами глядачів зачаровували своїми співочими талантами студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Катерина Звержинська, Валерія Дудка, Олександр Маринін та Артем Бєляєв. А завершився вечір останнім п’ятим конкурсом – феєричним виходом наших красунь і джентельменів у вечірніх нарядах. Усі присутні були заворожені цим. Потому глядачі онлайн визначились із титулами «Міс та Містер глядацьких симпатій».

     Після підбиття підсумків декан факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадим Кондратюк, голова та члени журі Генадій Ржевський та Ірина Майданюк та минулорічня переможниця конкурсу Ольга Гапон сказавши теплі слова про сьогоднішній захід разом із ведучими перейшли до оголошення результатів та вручення нагород.

     Усі конкурсанти були відзначені у відповідних номінаціях:

Містер «Романтик» – Ярослав Костенко;
Містер «Особливість» – Олександр Мойсійчук;
Містер «Оригінальність» – Олександр Величко;
Містер «Галантність» – Дмитро Неданчук;
Містер «Впевненість» – Євген Огнєв;
Містер «Артистичність» – Назарій Білько;
Містер «Стиль» – Іван Козлов;
Містер «Глядацька симпатія» – Євген Огнєв;
Міс «Посмішка» – Анастасія Коваленко;
Міс «Ніжність» – Аліна Гнєзділова;
Міс «Оригінальність» – Анна Патейчук;
Міс «Привабливість» – Анастасія Прокопенко;
Міс «Вишуканість» – Катерина Фоміна;
Міс «Артистичність» – Ольга Саміляк;
Міс «Чарівність» – Катерина Онешко; 
Міс «Глядацька симпатія» – Катерина Фоміна.

     Титул Віце-міс та Віце-містер факультету вибороли відповідно Катерина Фоміна та Олександр Мойсійчук. А переможницями конкурсу Міс та Містер факультету 2019 стали Катерина Онешко та Олександр Величко!!!

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів сьогодні довели, що краса дійсно врятує світ.

Слава, честь і найкращі вітання усім учасникам!!!

 

Анна Забоцька,
голова студентської організації факультету 
тваринництва та водних біоресурсів

 

 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook