ТРИМАЄМО РУКУ НА ПУЛЬСІ СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ В ГУРТОЖИТКУ: АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ В АКТУАЛЬНИЙ ЧАС

February 6, 2019

Почався новий навчальний семестр і знову радісний студентський гомін в стінах навчальних корпусів та гуртожитків, всі відновили сили, відпочили, отримали нові емоції, а, отже, знову прийшла пора до самовдосконалення та визначення нагальних питань для вирішення – на часі питання СТУДЕНТСЬКОГО ПОБУТУ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ САМОВРЯДУВАННЯ В ГУРТОЖИТКУ.

06.02.2018 р. в гуртожитку №7 відбулася зустріч зі студентами факультету інформаційних технологій за участі декана Глазунової Олени Григорівни, заступника декана з виховної роботи та студентських справ Волошиної Тетяни Володимирівни, завідувача Паламарчук Ольги Савеліївни та вихователя Костенко Інни Сергіївни.

Розмова була максимально відвертою та досить критичною, адже йшлося про необхідність у взаємодії студентського колективу із адміністрацією, повазі один до одного та підвищенню рівня активності студентського самоврядування.

Також обговорювалися нагальні проблеми та незручності, виявлені студентами у їх побуті. В результаті обговорення було заплановано: заміну очищувачів для води на 5-му поверсі та ламп в місцях загального користування в найближчі терміни, а також лакування підлоги 5-го поверху в літній період. Бурхлива дискусія відбувалася щодо необхідності сміттєвих баків на кухні.

Після зборів було також здійснено перевірку санітарного стану кімнат та проведено виховні бесіди зі студентами.

Маємо надію, що учасники заходу почули один одного, що сприятиме їх більш плідній співпраці в цьому навчальному семестрі.


Інна Костенко, вихователь гуртожитку №7
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook