Старостат на факультеті ІТ: у фокусі уваги - організований початок семестру, планування заходів на півріччя

February 5, 2019

Студентське самоврядування розпочало свою роботу в другому семестрі і вже 5 лютого актив факультету зібрався на старостат для вирішення оперативних завдань.

На порядку денному розглядалися питання:

1. Відвідування навчальних занять;

2. Ліквідація академічної заборгованості за 1 семестр;

3. Підготовка до проведення заходу «ІТ шукає таланти»;

4. Завершення погашення оплати за навчання студентами, які навчаються за кошти фізичних осіб.

В ході обговорення старости жваво спілкувалися щодо змін Правил призначення стипендій, про своєчасну подачу протоколів з додатковими балами, про необхідність дотримання правил проживання в гуртожитках. Також належної уваги було приділено питанню про зміни процедури надання соціальних стипендій, про розширення списку пільгових категорій та поставлене завдання старостам донести цю інформацію до кожного студента групи.

Заступник декана з навчальної роботи окремо наголосила на питанні відвідування навчальних занять студентами кожної академічної групи, на актуалізації подачі щоденних звітів старост про відсутніх на заняттях з зазначенням причин відсутності (особливого монітору хворих), на необхідності термінового погашення заборгованості щодо оплати за навчання.

      

Окремим питанням було обговорення профорієнтаційних заходів, проведених студентами під час зимових канікул та про заплановані активності студентів щодо залучення учнів на Школу спортивного програмування, яка стартувала на факультеті в кінці січня.
Також старости спілкувалися щодо плану заходів на весняний семестр.

Наталія Клименко,
заступник декана з навчальної роботи

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook