ЕКСКУРСІЯ ДО МУЗЕЮ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ

October 29, 2018

29 жовтня 2018 р. куратор Ільків Л.А. зі своїми підопічними, студентами 1-го курсу спеціальності «Економіка» відвідали Музей історії України, розташований на вул. Володимирській в центрі Києва. Варто відмітити, що студенти приємно вразили своєю організованістю та пунктуальністю – вся група вчасно прийшла на місце зустрічі. 

А вже потім усіх вразила експозиція музею. В музеї 4 поверхи, на яких представлені експонати від кам’яної доби до палатки з євромайдану. Широко представлена козацька доба та великий зал виділено періоду становлення незалежності. Дуже цікаві композиції, що демонструють розвиток господарства та виробництва (від періоду землеробства з примітивними знаряддями праці до виникнення заводів із першими станками та устаткуванням). Студенти, що саме зараз вивчають економічну історію, наочно побачили всі етапи розвитку української економіки.

Зацікавили також студентів експозиції, присвячені революціям, які проходили в різні роки. Важливим є те, що такі перегляди сприяють патріотичному вихованню та становленню національної свідомості молодого покоління. В зв’язку з цим куратор Ільків Л.А. привертала увагу студентів до найцікавіших тематичних експозицій. Екскурсовод, яка дуже цікаво розповідала, дала змогу студентам задати питання, на як вони отримали кваліфіковані відповіді.

Загалом, студенти отримали багато інформації та позитивних вражень від інформації.

Ільків Л.А. 

Мірзоєва Т.В. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook