Економічний факультет провів день відкритих дверей для випускників коледжів

October 26, 2018

День відкритих дверей: університет зустрів майже тисячу вступників шкіл з усіх регіонів України! 

      25 жовтня 2018 року економічний факультет гостинно приймав у стінах факультету майбутніх вступників, випускників коледжів та технікумів. Презентував факультет декан Анатолій Діброва, який коротко розповів про історію факультету, можливості навчання на факультеті, його зв’язки з іншими вузами, зарубіжними партнерами, співпрацю з радою роботодавців.

     

 

    Декан зупинився на особливостях формування навчальних планів, спеціальностях і спеціалізаціях, які відповідають сучасним реаліям ринку праці, наявності додаткових курсів та гуртків, виїзних практичних заняттях, що забезпечують формування майбутнього спеціаліста.
 Cеред основних переваг навчання на факультеті є те, що навчальні плани і програми підготовки адаптовано до вимог провідних університетів США та ЄС, значна частина викладачів пройшла стажування в закордонних університетах, викладання навчальних дисциплін може проводитись англійською мовою, здійснюється практична підготовка студентів на базі передових вітчизняних та зарубіжних підприємств в країнах ЄС, на факультеті створено потужну матеріально-технічну базу, є можливість отримати подвійний диплом за програмою підготовки магістрів в НУБіП України та одному з провідних університетів ЄС.

   Голова студентської організації факультету, студентка економічного факультету 3 курсу 2 групи, Антоніна Мусій у своїй доповіді розповіла про напрями роботи студентської організації та організацію дозвілля студентів факультету та університету.

   

    В заключному слові декан Анатолій Дмитрович подякував гостям за візит, побажав успіхів і ще раз запросив до навчання на економічному факультеті. А далі всі поділилися, як то кажуть, за інтересами: відправилися з завідувачами кафедр на екскурсії до обраних підрозділів. 

Віталій Нагорний 

   

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook