Участь науково-педагогічних працівників кафедри інформаційних і дистанційних технологій у Міжнародній науково-практичній конференції "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні"

24 May 2018, 14:04

   24 травня 2018 року продовжила свою діяльність Міжнародна науково-практична конференція "Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя" в секційних засіданнях. Факультет інформаційних технологій представляв секцію 2 "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні".
   Відкрили конференцію декан факультету інформаційних технологій Олена Григорівна Глазунова та доктор технічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Андрій Миколайович Гуржій.
     Основні доповіді на секціях були присвячені питанням: інформаційні технології в освіті, економіці, природокористуванні, виробництві, суспільстві, штучний інтелект, Big-Data, Інтернет речей.
   Долучились до організації проведення та участі в масштабній конференції і представники кафедри інформаційних і дистанційних технологій факультету Інформаційних технологій (Олена Григорівна Глазунова, Олена Геронтіївна Кузьмінська, Тетяна Володимирівна Волошина, Таїсія Петрівна Саяпіна, Максим Володимирович Мокрієв, Олександр Васильович Якобчук, Валентина Ігорівна Корольчук, Леся Юріївна Лавінська) до участі в масштабній конференції.

Таїсія Саяпіна,
старший викладач кафедри інформаційних
і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook