Анна Шкіринець – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Право» в Національному університеті «Одеська юридична академія»

May 3, 2018

     На підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 10 жовтня 2017 року № 1364, Національний університет «Одеська юридична академія» призначено базовим вищим навчальним закладом для проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальностей «Право» та «Міжнародне право» у 2017/2018 – 2019/2020 навчальних роках.


     26 квітня 2018 року Міністерство освіти і науки проводило в Національному університеті «Одеська юридична академія» ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Право». До другого туру вийшли кращі з робіт, які анонімно оцінювались незалежною експертизою.
     Анна Шкіринець під керівництвом завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. Янчука, доктора юридичних наук, професора Єрмоленка Володимира Михайловича, відмінно захистила наукову роботу на тему: «Сучасні особливості правового забезпечення продовольчої безпеки в Україні».


     За підсумками конкурсу Анна Шкіринець отримала диплом ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з юридичних наук у 2017/2018 навчальному році, а науковий керівник Єрмоленко Володимир Михайлович нагороджений Подякою організаційного комітету за участь у конкурсі.

                  Вітаємо Анну Шкіринець та її керівника завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука Єрмоленка Володимира Михайловича з призовим місцем та бажаємо їм подальших успіхів!

Адміністрація юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook