Гуманітарії організували екзамен FCE (рівень В2)

April 13, 2018

     11 квітня 2018 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету з ініціативи кафедр англійської філології і романо-германських мов і перекладу було проведено практичний семінар на тему «FCE: Are you ready?». Слухачі семінару мали унікальну нагоду спробувати свої сили у пробному безкоштовному іспиті FCE (Writing) на рівень володіння англійською мовою В2 у реальних екзаменаційних умовах. Учасниками були науково-педагогічні працівники, магістри, студенти не лише гуманітарно-педагогічного факультету, а й інших підрозділів університету.

     Декан гуманітарно-педагогічного факультету, Василь Дмитрович Шинкарук, укотре наголосивши на важливості вивчення іноземних мов, зазначив, що відповідно до загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти вільне володіння іноземною мовою є нагальною потребою сьогодення й однією із ключових компетенцій висококваліфікованих фахівців ХХІ століття.

 

     Оксана Маноха, директор Authorised Platinum Centre «Oxford Klass», відзначила, що їй завжди приємно проводити заходи в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки саме наші викладачі, студенти і аспіранти активні, творчі та ініціативні, відкриті для нового досвіду, прагнуть нових знань і готові їх здобувати.

 

 

     Після проведення семінару всі, хто планує в майбутньому перевірити власні знання з англійської мови за допомогою FCE (рівень В2), зазначили, що справжні екзамени цікаві і необхідними в часи сьогодення.

 

 

Оксана Захуцька,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
Людмила Клименко,
старший викладач кафедри англійської філології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook