Волонтерство. Мастер-клас для дітей до Дня усіх закоханих-2018

12 February 2018, 13:03

«Любов – це не лише цінні подарунки, а насамперед ставлення один до одного. Кохайте й будьте коханими», - В.В.Чекалюк

У святковому мастер-класі взяла участь викладач кафедри української мови Вероніка Василівна Чекалюк:. «Найдорожче, що дорослий може дати дитині – це свій час, свій досвід, свою пораду й підтримку. Діти копіюють нас, дорослих, тому ми маємо бути дуже уважними до себе, вчинків і способу життя, щоб стимулювати малюків не лише порадами, а й власним прикладом. Ще кілька років і ці школярі будуть абітурієнтами НУБІП», - ділиться враженнями викладач.

«Двічі на місяць неодмінно знаходжу час для зустрічі зі школярами столичних шкіл, ми вчимося роботи газету, вчимося фотографувати, знімати відео й монтувати інформаційні ролики, створювати сої міні шедеври…, - ділиться досвідом Вероніка Василівна. Завжди підтримую тих, хто не шкодує свій вільний час, свої вихідні для спілкування з дітьми. Любов – це не лише цінні подарунки – це ставлення один до одного. Кохайте й будьте коханими».

До святкування Дня усіх закоханих у холі кінотеатру лояльного до дітей «Сінема Сіті» зібралися усі бажаючі для участі у мастер-класі. Тетяна Ушакова роздала матеріали для роботи й розповіла про етапи виготовлення сувенірного сердечка-рамки для фото. До проведення заходу долучилася відома відео блогер і модель Марія Ленд, котра допомогла малюкам впоратися із створення власного шедевру.

Валентинів день (14 лютого) гарна нагода висловити свої почуття, або просто зробити подарунок другові. В Україні це свято пов’язане із приємними сюрпризами, обіймами й поцілунками серед закоханих. У Англії та Шотландії день любові зазвичай святкується так: молоді люди кладуть до мішечка відповідну їхньому числу кількість квитків, з позначеними на них іменами молодих дівчат; потім кожен виймає такий квиток. Дівчина, ім'я котрої діставалось молодій людині, ставала на наступний рік його «Валентиною», а він — її «Валентином», іноді стосунки переростали у шлюб.

В Англії є повір'я, кого першого зустріне дівчина 14 лютого, той і буде її коханим. Італійці у День Святого Валентина обов'язково дарують коханим солодощі. В Італії цей день так і називають — «солодкий». Поляки цього дня відвідують Познань. Там, за повір'ям, лежать мощі Святого Валентина, а над головним престолом висить його чудодійна ікона. Поляки вірять, що проща до неї допомагає в любовних справах. Німці вважають Валентина покровителем психічно хворих, прикрашають цього дня всі лікарні червоними стрічками, а в каплицях проводять спеціальне Богослужіння. В Японії на День св. Валентина «Білий день», коли жінки і дівчата дарують чоловікам і хлопцям солодощі, переважно шоколад. Японці вважають, що тільки солодкий шоколад здатний передати силу кохання. У НУБІП цього дня студенти висловлюють почуття листівками й солодкими дарунками, так часто флірт перетворюється у справжнє кохання.

 

 

 

А.Кущенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook