Презентація книжки: Іван Чендей у колі сучасників

January 24, 2018

24 січня 2018 року відбудеться презентація книжки Іван Чендей у колі сучасників / укл.    О. Гаврош, С. Кіраль, І. Когутич, М. Трещак та ін. – Ужгород : ТОВ «РІК-У», 2017. – 420 с.

«Зі сторінок цієї книги постає дуже цільний, яскравий образ великого майстра слова, громадсько-політичного діяча, відкритого до людей і світу, образ, що западає в душу і залишає в ній тривкий, глибокий і неперебутній слід» (Петро Сорока).

«Книга не так монументальна, як знакова і не тільки для закарпатського краю, а й для всієї вітчизняної літератури. Йдеться про одного з титанів національного духу, які у вічності міцно тримають на своїх плечах українське небо – Івана Михайловича Чендея» (Світлана Бреславська). 

До участі в презентації запрошені: дочка письменника Марія ЧЕНДЕЙ-ТРЕЩАК, письменники – Олександр ГАВРОШ, Любов ГОЛОТА, Петро ЗАСЕНКО, Дмитро ПАВЛИЧКО, Петро ПЕРЕБИЙНІС, Михайло СИДОРЖЕВСЬКИЙ; науковці – Вікторія БОЙКО, Микола ВАСЬКІВ,  Микола ЖУЛИНСЬКИЙ, Сидір КІРАЛЬ, Михайло НАЄНКО, Микола СУЛИМА; бібліограф  Іванка КОГУТИЧ. 

 

Презентація відбудеться 24 січня 2018 року, початок – 15.30.

  Адреса: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 11 (метро «Театральна»).

 

 ВХІД ВІЛЬНИЙ. ДО ЗУСТРІЧІ!

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook