Андрій Овадчук з м. Овруча Житомирської області: обираю «Міжнародні відносини» в НУБіП, аби працювати згодом на благо Батьківщини»

29 July 2017, 18:27
Випускник загальноосвітньої школи № 4 м. Овруча Житомирської області Андрій Овадчук подав документи на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та поділився планами на майбутнє.
- Звідки дізнався про НУБіП України?
 
Гарні відзиви про університет отримав від старших братів, які навчалися тут. А ще подобається територія: затишно, зелено. 
 
- Чому обрав саме цю спеціальність? Які переваги спонукали до цього?
 
Зацікавила можливість вивчати декілька мов одночасно та в майбутньому створювати позитивне враження про Україну в світі.
 
- Які маєш досягнення в навчанні, спорті тощо?
 
Навчався відмінно, хоча до медалі трішки не дотягнув. Займаюся бальними танцями, був неодноразовим учасником та переможцем у різних конкурсах, не тільки регіонального, а й всеукраїнського рівня.
 
- Про що ти мрієш і де плануєш працювати?
 
Україна потребує підтримки свого привабливого іміджу та його поширення на міжнародній арені. Залучивши засоби масової інформації та сучасні інформаційні технології, таке завдання можна виконати, якщо вільно володіти кількома іноземними мовами та легко орієнтуватися у світовій історії, культурі. Планую здобути омріяний фах та працювати на благо Батьківщини!
 
Розмову провів Сергій Білан,
завідувач кафедри історії і політології
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook