Феєричний випуск бакалаврів та магістрів науковців на агробіологічному факультеті

June 23, 2017

Сьогодні біля 4 навчального корпусу відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів науковців та бакалаврів агробіологічного факультету. В урочистій обстановці декан факультету Віктор Забалуєв привітав випускників, наголосив на важливості їхнього професіоналізму й саморозвитку, побажав успіхів у житті та гідно нести звання випускника агробіологічного факультету НУБіП УКраїни.

До привітального слова були запрошені завідувач кафедри рослинництва Світлана Каленська, завідувач кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва Григорій Подпрятов, завідувач кафедри генетики, селекції та насінництва Віталій Жемойда.

Багато теплих слів пролунало на адресу випускників від куратора 3 групи агробіологічного факультету доцента кафедри кормовиробництва, меліорації і агрометеорології Анни Ярош, яка пригадала їхню першу зустріч, організаційні та виховні години, екскурсії по Києву, відвідування театрів, виставок, музеїв. Вона щиро побажала примножувати власні знання і вміння, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх мрій і життєвих планів.

З вітальним словом до випускників та всього колективу факультету звернулися менеджер освітніх проектів ТОВ «KERNEL» Сергій Кошель та представник компанії Лимагрейн.

Після привітань декан факультету Віктор Забалуєв зачитав наказ про випуск 18 магістрів науковців і 162 бакалаврів. Дипломи випускникам вручав декан і викладачі випускових кафедр факультету. Разом з дипломами деякі студенти отримали також ще й сертифікати, що засвідчують вивчення предметів англійською мовою.

 

Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультету - Людмила Комар, Олександр Хомич та Марина Гладка. Для випускників та гостей свята прозвучали музичні вітання, які підготували студенти молодших курсів та випускники: Аліна Глущенко, Марина Гладка, Анна Сенчило, Євген Остапенко, Роза Кондратюк, Остап Жигало та Каріна Кулик.

Багаторічною традицією святкування став гімн агробіологічного факультету у виконанні завідувача кафедри генетики, селекції та насінництва Віталія Жемойди «Агроном - син землі»

Незабутнім фрагментом свята є фото випускників з деканом факультету Віктором Забалуєвим. 

Вітаємо всіх випускників!!!

Випускників бакалаврів чекаємо восени у лавах магістрів!!!

 

Віра Кутовенко доцент кафедри овочівництва

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook