Програма мобільності Еразмус+ сприяє підвищенню кваліфікації викладачів економічного факультету

May 3, 2017
24-28 квітня 2017 року в рамках програми Erasmus+ к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук О.Г. перебувала з візитом у якості викладача на факультеті «Технології виробництва» Варшавського університету наук про життя м. Варшава (Польща). 
1
Оксана Макарчук представила економічний факультет НУБіП України, зокрема презентувала історію та багатовекторність діяльності факультету. Для студентів магістратури спеціальності «Менеджмент» провела лекції на такі теми: об’єкт та завдання аналізу ринку; методологія аналізу ринку; процес здійснення аналізу ринку; характеристика складових аналізу ринку. Студенти виявили зацікавленість до ринку аграрної продукції в Україні та під час дискусії висловили своє бачення на нинішні тенденції виробництва сільськогосподарської продукції і її реалізації у Польщі.
Участь у програмі Еразмус+ сприятиме подальшому  вдосконаленню навчальних підходів, які в свою чергу підвищать якість навчальної роботи на кафедрі. За допомогою мобільності в рамках програми Еразмус+ є можливість продовжувати співпрацю із викладачами факультету «Технології виробництва» Варшавського університету наук про життя. Так у травні 2017 року очікується приїзд кандидата сільськогосподарських наук Я.Скудларскі у НУБіП України.
 
 
 

 

Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу

д.е.н., професор

Савчук В.К.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook