ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій

April 1, 2017

      З 27 по 31 березня 2017 року відповідно до наказу МОН від 13.03.2017 № 365 «Про проведення ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2016/2017 навчальному році» в м. Суми проходила Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформаційних технологій.
   Учасники олімпіади – 88 найкращих фахівців з інформаційних технологій серед старшокласників України, які зібрались, щоб довести свою майстерність у застосуванні офісних додатків для вирішення доволі складних завдань. Цього року основною тематикою, що об’єднувала завдання І туру було обрано театральну діяльність. Автори завдань у такий спосіб вже шостий рік поспіль надають учинять можливість глибше дослідити різні предметні галузі. Завдання ІІ туру – це 7 тестових завдань, 1одне завдання на роботу з базами даних, два – з електронними таблицями і одне-на застосування редактора презентацій для імітації заданого процесу.
     Роботи учасників олімпіади оцінювало фахове журі, до складу якого була запрошена доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Кузьмінська Олена.

 

      Олена Кузьмінська також запросила учасників олімпіади вступати на факультет інформаційних технологій нашого університету, оскільки саме тут вони зможуть вдосконалити свої знання та стати конкурентозданими фахівцями.
   Більш докладно про хід олімпіади можна дізнатись із Щоденників Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (http://www.soippo.edu.ua/index.php/home/2146-shchodennik-iv-etapu-vseukrajinskoji-uchnivskoji-olimpiadi-z-informatsijnikh-tekhnologij-den-tretij).

Тетяна Волошина,
старший викладач кафедри інформаційний і
дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook