Агрохімічні польові роботи продовжуються
				
	   Весна – час особливих турбот для агрохіміка, адже короткий проміжок часу зараз може стати визначальним для всього періоду вегетації культури і майбутнього врожаю.
Цьогорічна весна складна, проте досліди з озимими та ярими злаковими культурами закладені й закладаються з пізніми. Викладачі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва від початку весни, щойно дозволяла погода, виїздили на стаціонар і дослідні поля, проводили огляд озимих культур, проводили ранні підживлення. 
  
 
  
 
 
 
Дипломники кафедри також працюють зі своїми керівниками, закладають досліди, проводять відбори ґрунту і рослин.
Віддана праця в тилу – підтримка наших захисників хто життям ризикує на фронті. Життя потрібно підтримувати, майбутнє – берегти вже сьогодні. Наталія Пасічник, доцент кафедри агрохімії
та якості продукції рослинництва
			
			
		Цьогорічна весна складна, проте досліди з озимими та ярими злаковими культурами закладені й закладаються з пізніми. Викладачі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва від початку весни, щойно дозволяла погода, виїздили на стаціонар і дослідні поля, проводили огляд озимих культур, проводили ранні підживлення.
 
  
 
  
 
 
 
 
 Дипломники кафедри також працюють зі своїми керівниками, закладають досліди, проводять відбори ґрунту і рослин.
Віддана праця в тилу – підтримка наших захисників хто життям ризикує на фронті. Життя потрібно підтримувати, майбутнє – берегти вже сьогодні. Наталія Пасічник, доцент кафедри агрохімії
та якості продукції рослинництва