Удосконалюємо англійську: гуманітарії успішно провели Міжнародний науково-практичний семінар «Developing Your Listening Skills for Cambridge English: First»

November 18, 2016

 У межах угоди про співпрацю з Cambridge English Language Assessment в Україні та Cambridge University Press ELT 16 листопада 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті за ініціативи кафедр романо-германських мов і перекладу, англійської філології й англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей відбувся черговий семінар «Developing your listening skills for Cambridge English: First», участь у якому взяло понад 180 викладачів, студентів як з Національного університету біоресурсів і природокористування України, так і з інших, зокрема Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного педагогічного університету імені Драгоманова, Національного технічного університету України «КПІ», Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

     Семінар розпочав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук, що у своїй промові вкотре наголосив на необхідності вивчення англійської мови − мови міжнародного спілкування.

     Під час проведення семінару всі учасники мали змогу отримати детальну інформацію стосовно підготовки до складання міжнародного іспиту з англійської мови Cambridge English: First. Так, Ганна Шoвкалюк, офіційний представник Cambridge University Press ELT, поділилася з учасниками семінару головними секретами досягнення абсолютного успіху під час складання Cambridge English: First. Адже добре відомо, що значна частка успіху і остаточного результату залежить не тільки від досконалості знання англійської мови, а й від впевненості у власні можливості і сили. Згодом, Дарина Сижук, офіційний представник Cambridge English Language Assessment в Україні, спрезентувала систему вправ, спрямовану на розвиток навичок аудіювання, необхідних під час підготовки до складання Cambridge English: First. 

     

     Науково-педагогічні працівники кафедр романо-германських мов і перекладу, англійської філології й англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей роблять все можливе для того, щоб створити сприятливі умови для вдосконалення не лише рівня володіння англійською мовою студентів та працівників НУБіП України, але й підвищення власної кваліфікації.

     

     Після закінчення семінару всі учасники заходу отримали сертифікати.

 

Олександр Малихін,
завідувач кафедри
романо-германських мов і перекладу,
Наталя Арістова,
завідувач кафедри англійської філологі

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook