Господарюємо разом: студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів долучилися до ремонтних робіт аудиторій та лабораторій

14 November 2016, 9:52

 Керівництво університету приділяє велику увагу зміцненню матеріально-технічної бази. Долучилися до цієї роботи і студенти нашого факультету тваринництва та водних біоресурсів.

     Так, у навчальному корпусі № 1 розпочато ремонт аудиторії №36 (вона закріплена за кафедрою годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного), яка за декілька місяців має перетворитися у представницький солідний зал для проведення навчальних занять, ділових зустрічей та семінарів. Триває облаштування коридорів навчального корпусу стендами про історію факультету, його учнів, спонсорів та меценатів. Найближчим часом заплановано також капітальний ремонт лекційної аудиторії №45 (передбачено заміну вікон, оснащення новими меблями та повним комплектом мультимедійного обладнання).

     На вигульних майданчиках навчально-науково-виробничої лабораторії конярства триває облаштування санітарної зони.
     Поруч, під керівництвом співробітників кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві, працює студентська будівельна бригада. Її завдання - у найкоротші терміни переобладнати дахове покриття над одним із будинків, які у майбутньому перетворяться на навчальні зали для проведення лабораторно-практичних занять з кролівництва, звірівництва та дрібного тваринництва.

     Одним словом, робота кипить. І хочеться окремо подякувати благодійникам та меценатам нашого факультету, який стрімко набирає обертів та стає лідером у підготовці фахівців для галузі тваринництва і рибництва України.

Ярослав Костенко,
голова студентської організації факультету
тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook