В інституті успішно відбулася загальноуніверситетська конференція магістрів 2-го року навчання

8 November 2016, 10:11
ННІ лісового і садово-паркового господарства

4 листопада згідно затвердженого графіку в ННІ лісового і садово-паркового господарства  відбулася загальноуніверситетська студентська навчально-наукова конференція, під час якої презентували свої здобутки 100 магістрів 2-го року навчання, зокрема 49 магістрів спеціальності лісове господарство, 29 – садово-паркове господарство, 11 – мисливське господарство та 11 – технології деревообробки. Робота конференції була організована за п’ятьма секціями: поновлення та розведення лісу, захист лісу та мисливське господарство, ландшафтне будівництво та декоративне розсадництво, технології деревообробки, стале лісівництво та лісова меліорація, які дозволили повною мірою врахувати особливості досліджень магістрів інституту. На заході були присутні: директор ННІ лісового і садово-паркового господарства професор П. Лакида, заступники директора професор Р. Василишин та доцент В. Свинчук, завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій  професор В. Маурер, завідувач кафедри лісової таксації та лісовпорядкування професор О. Гірс, завідувач кафедри декоративного садівництва та фітодизайну професор С. Попович, завідувач кафедри технології деревообробки професор О. Пінчевська, завідувач кафедри ботаніки професор Б. Якубенко, завідувач кафедри технології лісогосподарського виробництва професор В. Гриб, завідувач кафедри ландшафтної архітектури та садово-паркового будівництва доцент І. Сидоренко, завідувач кафедри дендрології та лісової селекції доцент Ю. Марчук, завідувач кафедри біології лісу та мисливствознавства доцент Н. Пузріна, завідувач кафедри лісового менеджменту доцент Г. Домашовець, в.о. завідувача кафедри лісівництва доцент С. Сендонін. Активно до роботи конференції долучилися також професори В. Юхновський та А. Гойчук, а також доценти інституту А. Кушнір, В. Тищенко, С. Дударець, М. Білоус, А. Оборська, О. Курдюк, І. Іванюк, А. Пінчук, О. Кайдик, А. Виговський, А. Спірочкін, Л. Матушевич, а також керівники магістерських робіт.

Виступи магістрів супроводжувалися постерними презентаціями, які були розташовані у приміщеннях роботи секцій: ауд. 51, 97 та 108 у 1навчальному корпусі та 101 у 17. Кожен студент представив результати своєї роботи, відповідав на питання членів комісії та присутніх.  Конференція носила дискусійний характер.

На конференції було розглянуто актуальні питання функціонування лісогосподарського виробництва та відтворення лісів, розвитку мисливського господарства та захисту лісових екосистем від шкідників і хвороб, впровадження нових технологій у меблевому виробництві та деревообробці, а також будо представлено студентські напрацювання у галузі ландшафтної архітектури, декоративного розсадництва та садівництва. 

У межах кожної секції працювали комісії з перевірки представлених результатів, які і визначити найкращі роботи магістрів. Отже, підсумки роботи конкурсної комісій:

Магістерська програма «Поновлення та розведення лісу»:

І місцеФарисей Олександр Сергійович;

ІІ місцеМіцута Павло Петрович;

ІІІ місцеМарченко Богдан Іванович та Черватюк Віктор Ігорович.

Магістерська програма «Захист лісу»:

І місцеСимоненко Володимир Едуардович;

ІІ місцеФедас Іван Анатолійович;

ІІІ місцеХіхловський Олександр Олегович.

Магістерська програма «Мисливське господарство»:

І місце – Лапець Ярослав Володимирович;

ІІ місце – Кондратюк Юрій Олександрович;

ІІІ місце – Сидоренко Віктор Сергійович.

Магістерська програма «Ландшафтне будівництво»:

І місцеПриймак Сергій Андрійович;

ІІ місцеСамоненко Ольга Петрівна та Івашко Марина Михайлівна;

ІІІ місцеГладиш Олег Вадимович.

Магістерська програма «Декоративне розсадництво»:

І місцеВороніна Наталія Сергіївна;

ІІ місцеКолінько Анастасія Олександрівна та Салівон Наталія Григорівна;

ІІІ місцеБондаренко Оксана Василівна.

Магістерська програма «Стале лісівництво»:

І місце – Лахович Юліана Геннадіївна;

ІІ місце – Георгіян Микола Ілліч;

ІІІ місце – Кімейчук Іван Васильович.

Магістерська програма «Лісова меліорація»:

І місцеБоровець Тарас Олександрович;

ІІ місцеМаксімцев Сергій Іванович;

ІІІ місцеМойсеєнко Антон Миколайович.

Магістерська програма «Технології деревообробки»:

І місцеБосий Олексій Васильович;

ІІ місцеЗіневич Ярослав Васильович;

ІІІ місцеЛюшенко Олександр Миколайович.

Щиро відаємо переможців та бажаємо магістрам успішного захисту магістерських робіт.

Дирекція ННІ ЛіСПГ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook