Першокурсники продовжують знайомити старшокласників з університетом

29 October 2016, 13:53

Суденти-першокурсники спеціальності «Соціальна робота» гуманітарно-педагогічного факультету продовжують відвідувати свої школи і ділитися першими враженнями від навчання в НУБіП.

З цією метою староста Оксана Неумита відвідала Моринський НВК ім. Т. Шевченка, де з гордістю розповіла випускникам про історію НУБіП України, його традиції та досягнення, ознайомила учнів із професіями, які вони можуть отримати, закінчивши університет. Охоче відповіла на всі запитання та запросила вступати в університет.

А Оксана Свіщо відвідала Ягнятинську ЗОШ І-ІІІ ступенів, де також поділилася своїми позитивними враженнями про навчання в університеті. Вона розповіла про особливості майбутнього фаху, соціально-побутові умови в гуртожитках та організацію дозвілля. Залишила у школі фото- та відео презентацію факультету і його спеціальностей. Багато хто з учнів зацікавився нашим університетом.

Гребінківську гімназію відвідала студентка цієї ж групи Владислава Плоденко. Там вона розповіла про неповторні перші дні навчання в університеті, те, як їй вдається поєднувати навчання і заняття в університетському хорі. А ще повідомила про існуючі підготовчі курси для абітурієнтів. 

Саме такі відвідини своїх шкіл у перші місяці навчання в університеті дають можливість самим студентам відчути підтримку та повноту задоволення від досягнення важливої мети і покласти серйозні надії на те, що вони зможуть ефективно навчатися і готуватися до професійної діяльності.

Сергій Кубіцький,
куратор групи СР-16001б 

 
 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook