ЗЕЛЕНИЙ КОЛІР – КОЛІР НАДІЇ НА МИР, ЗЛАГОДУ І СПОКІЙ ДЛЯ УКРАЇНИ

October 24, 2016
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 11, ауд. 359

Кожного року студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК проводять дегустації зі страв, створених власними руками, присвячені «Дню працівників харчової промисловості». Цей рік не став винятком, і підготовка до цього свята студентами ведеться вже другий тиждень. На черговій кураторській годині зі своїми підопічними доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська обговорила меню страв, які будуть презентувати студенти першого курсу, зокрема і підшефна група ТПР-1-2.

Відбулася жвава дискусія і бесіда зі студентами щодо створення «шедеврів» кулінарії, адже вразити своєю майстерністю прагне весь перший курс, який щойно влився в колектив прекрасного факультету.

Найцікавіше, що саме хлопці стали ініціаторами назв робіт. Поки ведеться кропітка робота і тримається все в секреті, але сподіваємося, що вже в цю середу отримаємо велике задоволення від приготованих страв, в яких буде переважати зелений колір – символ природи і молодості, міст між двома паралельними кольорами веселкового спектру – гарячим червоним і холодним синім. А тому виступає кольором надії на злагоду, мир і спокій, які так необхідні нашій Батьківщині.

Володимир Василів,

доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook