Хресний велопробіг в день Різдва Пресвятої Богородиці

19 October 2016, 12:16

     Вже стало щорічною традицією проводити заходи на честь великого свята Пресвятої Богородиці. Саме в цей день, 21 вересня, 2016 року студенти юридичного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України на чолі з незрячим адвокатом, заслуженим юристом України, головою Всеукраїнської благодійної організації інвалідів та пенсіонерів «Обличчям до істини» Володимиром Миколайовичем Турським здійснили хресний велопробіг.
     Захід відбувся в декілька етапів. Спочатку учасники події відвідали церкву святих мучеників Адріана, Наталії та Тетяни. Саме тут перед іконами Різдва Пресвятої Богородиці та святого великомученика і цілителя Пантелеймона читалася молитва. Згодом учасники заходу запалили свічки пам’яті на честь доктора юридичних наук, професора, академіка Академії правових наук Василя Зіновійовича Янчука – видатного вченого та педагога, фундатора вітчизняної школи колгоспного та аграрного права. Учасниками такого заходу були студенти юридичного факультету – Балада Олександр, Дошка Євгенія, Запольський Дмитро, Зозуля Євгеній, Коваль Дмитро, Орлик Наталія та Сахарук Яна.

     Настоятель церкви, отець Роман, тепло прийняв членів ВБО "Обличчям до істини", підтримавши благодійну діяльність цієї організації. Не стали осторонь і відвідувачі церкви, які з любов'ю та подарунками зустрічали учасників даної події.

     Згодом здійснився хресний велопробіг. Студенти на чолі з Володимиром Миколайовичем одягли на себе ікони, з якими об'їхали Лісовий масив.   

     По закінченню даної події всі учасники залишилися задоволеними, отримавши масу емоцій. Вони ще раз довели, що відсутність зору не лишає людину можливостей жити. Адже, коли вона сильна духом, то можна бачити не очима, а своїм внутрішнім світом.

Студентка 1 курсу юридичного факультету

Дошка Євгенія

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook