1 рік співпраці факультету аграрного менеджменту з ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет»

June 10, 2016
        Саме рік тому (10 червня 2015 р.) деканом факультету аграрного менеджменту НУБіП України Анатолієм Остапчуком було підписано угоду про співпрацю з ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет».
         У рамках даної співпраці сьогодні відбулася робоча зустріч декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука, завідуючої кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі Ярослави Ларіної і фахівця підрозділу навчання Асі Савченко та керівника людських ресурсів «Ашан Кільцева» Сергія Раєвського. Основною метою є посилення практичної складової навчального процесу, а саме проходження студентами виробничої практики.
      Нагадаємо, що минулого літа від факультету аграрного менеджменту на практику в «Ашан» були відряджені двоє студентів 3 курсу. Протягом її проходження практиканти вивчали передовий досвід компанії, а результатом завершення стало написання звіту та його захист перед комісією керівництва компанії та кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі. Цього літа на практику поїдуть ще декілька студентів 3 курсу.
         На сьогоднішній зустрічі було обговорено можливості виробничого стажування не лише студентів, а й викладачів, як кураторів від навчального закладу. Представники обох сторін розглянули графіки проходження практики студентами 3 курсу та магістратури, основні види виконуваних робіт.
      З початку нового навчального року планується проведення лекцій для студентів та тренінгів для викладачів представниками компанії. У процесі зустрічі було ініційовано створення лабораторії кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі спільно з компанією «Ашан Україна Гіпермаркет».
        Сторони домовились про обговорення деталей подальшої співпраці найближчим часом завідуючою кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі Ярославою Ларіною та фахівцем підрозділу навчання Асею Савченко.
         Сподіваємося, що дана зустріч стала черговою сходинкою на шляху до довготривалої, успішної, взаємовигідної співпраці.
 

 Людмила Денисенко, заступник декана факультету аграрного менеджменту 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook