Відбулося чергове засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

15 April 2016, 10:05

 15.04.2016 року відбулося засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту. Першим пунктом порядку денного було обговорення питання затвердження ліцензійної справи підготовки фахівців освітнього ступеня доктора філософії зі спеціальностей «Менеджмент»,  «Маркетинг», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Заступник декана  Новак Олександр Володимирович проінформував членів вченої ради факультету про успішність студентів, зокрема про проміжну атестацію та виховну роботу на факультеті аграрного менеджменту.

Досвідом співпраці з Варшавським університетом наук про життя поділилися к.е.н., професор кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Балановська Тетяна Іванівна та к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинська Юлія Миколаївна.

      

Директор НДІ економіки і менеджменту,  д.е.н., професор кафедри економічної теорії Талавиря Микола Петрович виступив з інформацією про  підготовку факультету аграрного менеджменту до «Фестивалю науки» та «Агро-2016».

В різному були розглянуті питання організаційного характеру та відзначені грамотами студенти факультету аграрного менеджменту Анна Горяйнова та Микита Єриженко, які зайняли третє командне місце у спартакіаді серед студентів НУБіП України  по важкій атлетиці.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook