Національний університет біоресурсів і природокористування України розширює співпрацю із закордонними вишами

March 18, 2016

    Нещодавно між НУБіП України та Поліським державним університетом Республіки Білорусь підписано договір про співпрацю. В умовах західноєвропейської спрямованості нашої держави і нашого вишу важливо зберегти традиції співпраці з провідними навчальними та науковими закладами країн СНД.

    Поліський державний університет (ПДУ) відносно молодий навчальний заклад (створений у 2006 році), проте рівень навчальної та наукової роботи у ньому є високим і має тенденцію до покращення. Так, в університеті навчається близько 3,5 тис. студентів, 143 учнів ліцею, підготовка фахівців здійснюється за 36 спеціальностями, серед яких більша частина є спорідненими зі спеціальностями в НУБіП України.
    Пріоритетними напрямками наукових досліджень у ПДУ є: ефективність монетарної політики; забезпечення фінансової стабільності; розвиток банківської системи; проблеми соціально-економічного розвитку Полісся, автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, інформаційні технології, розвиток біотехнологій. Матеріально-технічна та навчально-матеріальна бази дозволяють на належному рівні здійснювати навчальний процес. Співпраця з вишем такого рівня дозволить розширити сферу наукових досліджень, здійснити обмін досвідом у навчальних програмах та залучити до стажування студентів і викладачів Білорусі.

 

ст. викладач кафедри АРС, к.т.н.  Алла Дудник

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook