Сформувати стійкий інтерес до поглибленого вивчення спеціальних дисциплін та підтримати творчо обдаровану молодь – першочергова мета олімпіадних змагань

March 2, 2016

   26 лютого на юридичному факультеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Правознавство». До тестових завдань увійшли завдання з таких фундаментальних та фахових дисциплін, як: адміністративне право та процес, кримінальне право та процес, цивільне право та процес, господарське право та процес, фінансове право, аграрне право, екологічне право, теорія держави і права та ін.
За право стати учасниками наступного етапу змагалися студенти 3-4 курсів юридичного факультету ОС «Бакалавр» та магістри 1 року навчання.

 

 


 За результатами перевірки члени комісії (доц. Яра О.С., доц. Улютіна О. А., проф. Єрмоленко В. М. , проф. Ладиченко В. В., доц. Качур В. О., доц. Панькова Л. О., доц. Слюсаренко С. В.) визначили студентів, які посіли призові місця.
І місце
Ляхович Олександр

ІІ місце
Баран Марія
Голуб Світлана

ІІІ місце
Пенькова Аліна

  Переможці І туру олімпіади візьмуть участь у IІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю «Правознавство», яка відбудеться 18-21 квітня 2016 р. у Юридичному інституті Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» (м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка, 44-а).

Заступник декана юридичного факультету,
Олена Улютіна
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook