НАВЧАННЯ І ВИРОБНИЧИЙ ДОСВІД КРОКУЮТЬ ПОРЯД

16 November 2015, 7:15
“КиївЕкспоПлаза”.

          З метою покращення надважливої складової навчального процесу – практичної підготовки студентів за напрямом підготовки 6.090102 “Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва” за ініціативи викладачів кафедри біології тварин професора Повознікова М.Г. та доцента Афанасенка В.Ю. організовано проведення виїзного практичного заняття для студентів 3 курсу з дисципліни “Утримання та гігієна тварин” в процесі відвідування міжнародної виставки “ІнтерАгроКомплекс 2015”, що відбулася 27 жовтня у виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза”

        У виставці взяли участь близько 250 компаній з 10 країн світу. Увагу учасників та відвідувачів було акцентовано на питаннях економічної ефективності агробізнесу за рахунок оптимізації виробничих процесів на кожному етапі виробництва. 

        В рамках запланованої програми майбутні фахівці з тваринництва відвідали майстер клас “Як підвищити ефективність галузі свинарства ”, де мали унікальну можливість отримати актуальну цікаву інформацію від представників провідних компаній Данії, Германії, США та Іспанії.

         Серед представлених доповідей та презентацій особливу увагу студентів привернули матеріали щодо ефективного застосування інноваційних елементів в технології годівлі та утримання свиней та забезпечення норм біологічної безпеки виробництва свинини.

          Крім того, студенти можливість особистого спілкування із спікерами, обміну координатами  з перспективою майбутнього працевлаштування.

        Колектив факультету тваринництва та біоресурсів висловлює щиру подяку організаторам заходу і особисто головному редактору журналу “Тваринництво Сьогодні ” Гульнарі Ібраєвій за можливість підвищити рівень зацікавленості та інформованості студентської молоді з фахових питань та залучення кращих представників до перспективних програм в Україні та за кордоном.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook