КІБЕР ФУТБОЛ !!!

3 November 2015, 11:46
26.10.15 р.на факультетах конструювання та дизайну та механіко-технологічному відбулись змагання з кіберфутболу, а саме з FIFA14. Учасники змагань з факультету КД грали окремо між собою, а МТ факультету – між собою поки не визначили переможців. А переможці з факультетів визначали абсолютного чемпіона змагань.
Зосередимось на баталіях між студентами факультету КД. Як і планувалось було 8 учасників (хоча бажаючих взяти участь було більше) грали лише на джойстиках. Оскільки змагання проводились за олімпійською системою, то учасники, що програли в перших фатальних для себе зустрічах, так і не змогли відчути солодкий смак перемоги й покинули турнір – це булла стадія четверть-фіналу. Хочу відмітити, що у двох матчах була лише мінімальна перемога(1:0), а в двох інших переможець виявився лише у серії післяматчевих пенальті , обидва матчі закінчились з рахунком 5:4 після 11-ти метрових). Півфінали теж не обійшлись без пенальті. В матчі №2 Серьогін Дмитро був влучнішим та з рахунком 4:2 переміг Дяченко Станіслава. В матчі №1 все було простіше. Баварія під керівництвом Куцурака забила 2 м’ячі у ворота Барселони Суханова. Останній не пав духом і в матчі за 3 місце в серії пенальті переміг Дяченка та його Реал Мадрид(1:1(3:1 по пенальті)). Отже, фінал! Куцурак(Баварія) – Серьогін(Манчестер Юнайтед). Команди сильні, гравці теж, але німецька команда довела, що німці – це надійність. Не пропустивши жодного гола та вколотивши 2 м’ячі у ворота МЮ, Куцурак зі своєю командою отримав звання чемпіона факультету конструювання та дизайну з FIFA14. Але це ще не все. Найцікавіше було попереду.
Чемпіон КД проти чемпіона МТ!!! Цього чекали вболівальники, але лише найстійкіші дочекалися. Баварія – Реал, КД-МТ, Куцурак – Петлюшенко, хто ж стане абсолютним чемпіоном механіко-технологічних факультетів? Гра була дуже рівною. Гравці не хотіли сильно ризикувати і це було видно. Перший тайм закінчився, а на табло нулі. Другий тайм розпочався з більшого контролю Реала, але на 66хв. Томас Мюллер(Баварія) прорвався по центру і з-за меж штрафного поцілив у правий верхній кут. Гоооооооооол. Трибуни шаленіють, в 11 корпусі піднявся дикий крик КДшників, які вболівали за свого представника. Всі спроби Реала відігратися були марними. Фінальний свисток зафіксував рахунок 1:0 на користь Куцурака. Вітаємо його з цим!!! Всі призери змагань отримали грамоти. А переможці отримали свої квитки на матч Динамо – Металіст.
 
Прагніть перемог!!!
 
Роман Заверуха,
студент групи Буд-1404
відповідальний за спортивно-масову
роботу на факультету КД

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook