Збори НПП факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

September 24, 2015
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 12, ауд. 412
23 вересня відбулися збори НПП факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК за результатами зустрічі Ректора НУБіП України Ніколаєнка С.М. із завідуючими кафедрами.
 

З метою підвищення якості освітнього процесу, для реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» 23.09.2015 р на  факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК  відбулись збори НПП за результатами зустрічі Ректора НУБіП України –доктора педагогічних наук, професора Ніколаєнка С.М. з завідуючими кафедрами.
На нараді від керівництва університету буди присутні: начальник науково-дослідної частини доктор сільськогосподарських наук, професор Отченашко Володимир Віталійович; начальник навчального відділу, к.т.н., доцент Зазимко Оксана Володимирівна; начальник навчально-методичного відділу  доктор педагогічних наук, доцент Кліх Лариса Володимирівна.  
Основне питання зборів – організація роботи кафедр університету. Кафедра – це ключова структурна одиниця, від роботи якої залежить якість освітнього процесу. Про це йшлося на зустрічі керівництва вишу із завідувачами кафедр 8 вересня.
 
 
    
 
 
 
 
 
 
Збори розпочаладекан факультету проф. Баль-Прилипко Л.В., яка зосередила увагу присутніх на основні положення, викладені у виступах ректора Ніколаєнка С.М., першого проректора Ібатулліна І.І., проректора з навчальної і виховної роботи Кваші С.М. та директора ННЦ міжнародної діяльності Ткачука В.М.; виокреслила основні завдання, які ставить керівництво перед завідувачами кафедр.
 

Завантажити презентацію кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК (натиснути тут)

  

У обговоренні активну участі взяли завідувачі кафедрами – Сухенко Ю.Г., кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК; Савченко О.А., кафедра технології м'ясних, рибних та морепродуктів; Сухенко В.Ю., кафедра стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, які представили аналіз діяльності кафедр за результатами навчальної, кадрової, навчально-методичної, наукової та виховної робіт та визначили основні завдання та перспективи розвитку.
 

 Завантажити презентацію кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів (натиснути тут)

Під час обговорення та дискусій завідувачами кафедр також були зазначені слушні і конструктивні пропозиції. 
З побажаннями плідної праці та з метою підвищення якості освітнього процесу, для реалізації програми розвитку «Голосіївська ініціатива -2020», про основні завдання, які стоять перед НПП з наукової, інноваційної, навчальної, кадрової, виховної та інших складових роботи кафедр і факультету виступили Отченашко В.В, Зазимко О.В., Кліх Л.В.
Вважаю, що сьогоднішні збори досягли цілей і матимуть позитивний ефект – підсумувала Баль-Прилипко Л.В.. Є над чим поміркувати і попрацювати. І ректорат, і деканат, і колективи кафедр мають бути єдині в реалізації єдиної цілі – якісної підготовки фахівця для держави.
 
 
Колектив факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вдячний Керівництву НУБіП України за наданий потужний  матеріал навчально-методичного семінару, який допоміг краще розібратись з проблемами та визначити перспективи на майбутнє.
 
 
   Декан факультету
проф. Баль-Прилипко Л.В.
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook