У нас день відкритих дверей – кожен день! Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук зустрічає своїх потенційних абітурієнтів

March 6, 2024

 4 березня 2024 року на кафедру міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України завітала Вікторія Микула, випускниця Броварського спортивного коледжу КЗ КОР «КОСФК», яка сумлінно навчається та є претендентом на отримання золотої медалі.

Вікторія отримала вичерпну інформацію щодо умов вступу та переваг навчання на спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».
Також, наша гостя відповіла на кілька запитань.


Чому Ви обираєте для свого подальшого навчання НУБіП України?


– Я бачу перспективи для свого майбутнього становлення як фахівця саме в НУБіП України, який не тільки має давню та багату історію, але й входить до ТОП-10 найкращих вузів Києва та України.


Яка спеціальність/спеціальності Вами розглядаються для вступу?


– Мені цікаві «Міжнародні відносини» та «Право», оскільки, на мою думку, людина повинна вміти відстоювати як особисті інтереси так і суспільства та держави, а також допомагати людям. Саме в цьому я бачу своє покликання.


Вікторіє, як саме відбувається ваша підготовка до вступу?


– Я наполегливо вивчаю англійську та французьку мови, історію України, використовуючи різноманітні інтернет-ресурси. Також планую записатися на підготовче відділення НУБіП України.
При спілкуванні з фахівцями кафедри Вікторія висловила своє бачення міжнародних подій та явищ під кутом зору російсько-української війни.

Разом з бабусею (випускницею нашого університету) та дідусем завітав на кафедру міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України учень 10-го класу Гребінківського академічного ліцею Білоцерківського району Юрій Копилов, який захоплюється вивченням мов (англійська, німецька) і цікавиться міжнародними відносинами та теж є претендентом на золоту медаль. У ході бесіди з’ясувалося, що Юрій проживає дуже активне та насичене учнівське життя. Зокрема, він учасник обласних олімпіад з німецької мови та права, де посів 4-е та 2-е місця відповідно. Також він є президентом учнівського самоврядування. А в планах Юрія - продовжити своє навчання на спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» у НУБІП України.

Надзвичайно приємно спілкуватися з цілеспрямованою та вмотивованою молоддю. Впевнені, що саме це покоління не тільки відбудує нашу державу, а й виведе її, що найменше, в десятку найбільших демократій та найрозвинутіших економік світу. Успіхів вам, наснаги та нових перемог!

 

 


Наталія Кравченко,
Вікторія Хвіст,
доценти кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook