Профорієнтація кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

April 7, 2015
Факультет аграрного менеджменту

Профорієнтація кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Вкінці березня 2015 року співробітник кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Денисенко Л.С. відвідала рідну Броварківську ЗОШ І-ІІІ ступенів (с. Броварки, Глобинського р-ну, Полтавської обл.) з метою проведення профорієнтації серед майбутніх випускників. Увагу школярів було акцентовано на перевагах навчання в нашому університеті, зокрема на факультеті аграрного менеджменту. Багато запитань у випускників було щодо особливостей навчання за напрямом «Менеджмент» з ознаками майбутньої спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». Абітурієнти дізналися, що, обравши навчання саме за цим фахом, студенти мають можливість вивчати дисципліни англійською мовою, реалізувати свої наукові, творчі та спортивні здібності, а також про можливості участі у конкурсі по  відбору  для проходження навчальної та виробничої практики за кордоном.

Крім того, на базі ОКР «Бакалавр» студенти мають можливість продовжити навчання в магістратурі за спеціальностями «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» та «Адміністративний менеджмент (Master of Business Administrationin Agriculture)», яка є спільною магістерською програмою між кафедрою адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності й Університетом прикладних наук Вайєнштефан (Німеччина), випускники якої після успішного завершення отримують подвійні дипломи або сертифікати.

 

 Шкільній бібліотеці було презентовано підручники, видані викладацьким складом кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності. Денисенко Л.С. подякувала директору Броварківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Хомець Надії Петрівні за надану можливість зустрічі, а майбутнім випускникам надала координати приймальної комісії та кафедри й побажала свідомого вибору майбутньої професії. 

                                                                                                                                                         Денисенко Л.С.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook