Наукові досягнення та перспективи майбутнього: результати атестації аспірантів спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

February 14, 2024
   Кафедра обліку та оподаткування 13 лютого 2024 року провела чергове засідання, на якому обговорювалися питання атестації здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти, що здійснюють дослідження під керівництвом НПП кафедри обліку та оподаткування та виконання ними індивідуальних планів виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальності 071 - Облік і оподаткування.
     Заслухані звіти аспірантів, які доповіли про стан виконання індивідуального плану, освітньої та наукової складової підготовки доктора філософії.
   Свої звіти представили здобувач третього року вечірньої форми навчання Попова О.О. (науковий керівник – д.е.н., проф. Гуцаленко Л.В.), здобувачі другого року денної форми навчання Альошин В.Є. і Буличов В.А. (науковий керівник – д.е.н., проф. Гуцаленко Л.В.), Бурдим Ю.М. і Кривошей О.В. (науковий керівник – к.е.н., доц. Литвиненко В.С.), Савченко Н.Л. (науковий керівник – к.е.н., доц. Боярова О.А.), здобувачі першого року денної форми навчання Венгер А.М. і Гаєвський О.О. (науковий керівник – к.е.н., доц. Кузик Н.П.), Кравченко М.В. (науковий керівник – к.е.н., доц. Деревянко С.І.), Молдован М.М. і Трохимець Б.В. (науковий керівник – д.е.н., проф. Гуцаленко Л.В.), Іваненко А.Ю. і Овчарук В.В. (науковий керівник – к.е.н., доц. Гуренко Т.О.).

    Здобувачі рівня доктора філософії обґрунтували результатах виконання ОНП відповідно до індивідуальних планів. Розкрили власні здобутки та досягнення щодо участі в конференціях, написанні статей у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, а також представили плани на перспективу.
  Наукові керівники позитивно охарактеризували результати наукових досліджень аспірантів, навели стислу характеристику по співпраці з науковим керівником та кафедрою.

   В активному обговоренні результатів наукових досліджень аспірантів прийняли участь професори та доценти кафедри, мали можливість задавати питання, на які аспіранти дали змістовні відповіді.
   Після заслуховування звітів аспірантів і здобувачів завідувачем та членами кафедри обліку та оподаткування було прийнято одноголосне рішення щодо затвердження звітів. За результатами обговорення члени кафедри схвалили рішення про атестацію всіх аспірантів і здобувачів.

     Попри складності воєнного часу, аспіранти-обліковці відводять належне місце здійсненню наукових досліджень, написанню дисертаційних робіт.
    В.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування, доцент Володимир Литвиненко привітав аспірантів і наукових керівників, порадив здобувачам й надалі виконувати всі поставлені завдання Індивідуального плану та виконання освітньо-наукової програми підготовки здобувача вищої освіти ступеня доктора філософії, у визначені терміни, зокрема щодо освітньої та наукової складової, а також акцентувала увагу на необхідності підвищувати публікаційну активність і у виданнях alma mater.

Володимир Литвиненко,
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування,
Любов Гуцаленко,
Гарант ОНП
професор кафедри обліку та оподаткування,
Світлана Деревянко,
доцент кафедри обліку та оподаткування



 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook