Любов переможе війну!

February 15, 2024

 

1Лютий — місяць зимовий часто холодний та морозний. Лютий 2022 року нескінченний — він триває по сьогоднішній день. Посеред всього жахіття війни, 14 лютого, є світле і чарівне свято — день святого Валентина.

Навіть попри війну, українці продовжують кохати, будувати плани та народжувати дітей.

Сила справжнього кохання потужніша за будь-яку зброю. Тисячі борців за свободу несуть у своїх серцях почуття любові до Батьківщини, мам, дружин, дітей, мужньо захищаючи нас на фронті.

Попри нелегкий воєнний час для кожного українця, ми знаходимо моменти, аби сказати слова любові найріднішим людям.

2

1011

З нагоди цього  світлого свята  зібрались жильці гуртожитку на  зустріч  цікавою неординарною поетесою, членом Національної спілки журналістів України, бережанкою Світланою ДАНЬКІВ.

Світлана Михайлівна завітала до молодіжної аудиторії із своїм поетичним слово,  унікальним поглядом на світ та презентувала свою збірку «З воєнного щоденника».

Пані Світлана ввела усіх присутніх у свій творчий, поетичний світ, читаючи свою вірші, наповнені болем і страждання, і муками й великою вдячністю захисникам і захисницям нашої землі.

3

4

5

Дякуючи нашим захисникам, завдяки яким можемо жити й говорити нині про поезію, естафету поетичного слова підхопили студенти. Олена КОГУТ, Ольга БАБІЙ, Анастасія СЕЛЯНІНА, Олег СТОРОЖКО, Олександр БАРШОВСЬКИЙ, Валентин КОНДРИН декламували поетичні рядки про кохання, про надію та чекання, про війну яка внесла свої корективи у людські долі. 

7689

Прекрасним доповненням цієї зворушливої зустрічі стали символічні  подарунки-валентинки.  Присутні погодилися з тим, сила справжніх почуттів потужніша за будь-яку зброю.

Віримо, що любов переможе війну!

Любов ГУРКО,
вихователь гуртожитку
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook