Зроби свій правильний вибір! Робота академії профорієнтації кафедри соціальної роботи та реабілітації

January 30, 2024
Розвиток українського суспільства у воєнний та повоєнний період, змінюють плани та перспективи подальшого вибору професії випускників. У межах Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки населення, Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» затребуваною стає спеціальність «Соціальна робота», соціально-психологічне консультування. 
Науково-педагогічні працівники кафедри соціальної роботи та реабілітації Руслана Білик і Наталія Бондаренко у січні 2024 року активно продовжили профорієнтаційну роботу.
У Середній загальноосвітній школі №262 Подільського району м. Києва викладачі під час повітряної тривоги, перебуваючи в укритті, детально розповіли про спеціальність, факультет, університет, а також надали інформацію про переваги навчання в НУБіП України. Випускники були приємно вражені матеріально-технічною базою, цікавими заняттями, широким вибором гуртків, творчих студій, спортивних секцій та іншими можливостями творчої самореалізації й активного дозвілля здобувачів. Усі отримали величезний заряд позитиву, незважаючи ні на що!
 
У Спеціалізованій школі №76 ім. О. Гончара, Святошинського р-ну, м. Києва зустріч пройшла інтерактивно. Випускники були детально проінформовані про спеціальність «Соціальна робота» та навчання в найкращому університеті України (НУБіП), змогли взяти участь проведенні цікавих технік соціально-психологічної підтримки та консультування. Зустріч була продуктивною, позитивною, щирою. 
 
Випускники Ліцею № 1, Петропавлівської Борщагівки, Бучанського району ознайомилися із особливостями професії фахівця із соціальної роботи,  можливостями навчання за програмою подвійного диплому, специфікою практичної підготовки, умовами проживання у студмістечку, перспективами трудовлаштування та ін. Під час проведення технік консультування, психосоціальної підтримки, організації дозвіллєвої діяльності викладачі продемонстрували учням навички, якими має володіти сучасний фахівець спеціальності «Соціальна робота». Також розповіли про заняття в ботанічному саду, цікаве, насичене і радісне  студентське життя на гуманітарно-педагогічному факультеті.  Навіть шкільний котик із захопленням слухав колег, тому вибір наступного закладу освіти очевидний!
 
 
 
 
  
Колектив кафедри соціальної роботи та реабілітації щиро дякує за співпрацю:
Ларисі ФЕДОРЧУК, заступнику директора Середньої загальноосвітньої школі №262, Подільського району, м. Києва;  
Світлані ЖУРАВСЬКІЙ, класному керівнику випускного класу Спеціалізованої школи №76 ім. О. Гончара, Святошинського р-ну, м. Києва;
Оксані ОГІЄВСЬКІЙ заступнику директора з виховної роботи Ліцею № 1, Петропавлівської Борщагівки, Бучанського р-ну, Київської обл.
Вибір професії - це важливий крок, що визначає майбутнє молодої людини і впливає на її подальше життя. Кожен задає собі питання: «Ким я хочу стати?», «Яке заняття мені підходить?». Саме такі зустрічі допомагають отримати відповіді та зробити правильний вибір. Як казав  Теодор Рузвельт: «Варто тільки повірити, що ви можете - і ви вже на півдорозі до цілі»! А наші викладачі допоможуть досягнути успіху!
 До зустрічі в НУБіП України!
 
Професор кафедри соціальної роботи та реабілітації
Ірина ДЕМЧЕНКО
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook