Профорієнтаційний десант викладачів кафедри управління та освітніх технологій у «Київ Мілітарі Хаб»

January 28, 2024

26 січня "Київ Мілітарі Хаб" провів перший "Кар’єрний форум" для ветеранів-захисників України за підтримки Київської міської державної адміністрації (КМДА). Головним завданням ціього заходу є допомога учасникам бойових дій та членам їх сімей працевлаштуватися, отримати освіту або підвищити кваліфікацію. Відвідувачі форуму мали змогу у невимушеній атмосфері поспілкуватися з потенційними роботодавцями, представниками закладів вищої освіти, а також підприємцями, які вже мають досвід у веденні власної справи. Учасники форуму також мали можливість ознайомитися з досвідом роботи успішних підприємців, які починали організацію свого бізнесу з участі в грантових програмах.

Присутніх привітали заступниця голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Марина Хонда, директор Київського МЦЗ Дмитро Новицький та директор Департаменту соціальної та ветеранської політики КМДА – Руслан Світлий.

Користуючись нагодою в рамках профорієнтаційної роботи завідувач кафедри управління та освітніх технологій Сергій Кубіцький та професор кафедри Ірина Шумілова представили гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України, ознайомили всіх бажаючих з можливістю навчатися за освітніми програмами "Управління персоналом" і "Управління навчальним закладом".

Адже менеджмент - це і сучасний, свіжий тренд, і окрема професія, яка є базовою, і самодостатня професійна підготовка фахівців-управлінців. В усі часи менеджмент обертається навколо людини. Кожне підприємство вимагає від менеджменту простих, чітких і єдиних завдань. Його місія полягає в тому, щоб згуртувати працівників навколо загальних цілей підприємства, організації. Менеджмент – одна з головних умов успішного управління. В процесі підготовки фахівців-управлінців значна увага приділяється формуванню унікальних соціально-емоційних навичок soft skils, формуванню комунікативних навичок, самоменеджменту, тайм-менеджменту, стратегічному та кадровому менеджменту.

Протягом зустрічі панувала приємна невимушена позитивна атмосфера спілкування викладачів і захисників України. Приємно вразив вибір розумних, емпатичних та вмотивованих учасників бойових дій, готових втілювати проєкти або й уже задіяних у цьому, які прийшли за конкретними порадами і настановами. В ході зустрічі обговорювали питання, які на часі і є актуальними. А готовність наших захисників ділитися думками та ідеями – найголовніше. Є над чим працювати, вдосконалювати викладацьку роботу, щоб бути корисними і затребуваними нашими захисниками.

Праця в новому тисячолітті вимагає від будь-якого працівника бути сильною особистістю, виявляти ініціативу, бути повним енергії, ентузіазму, оптимізму. І одночасно мати почуття гумору і добрі наміри бути партнерами.

Дякуємо нашим захисникам за можливість співпрацювати! За довіру!

Ірина Шумілова,
професор кафедри управління та освітніх технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook