Знайомство – з університетом і групою!

August 17, 2023
Наша невелика, але дружня група першого курсу спеціальності 051 «Економіка», освітньої програми «Економічна кібернетика» факультету інформаційних технологій в перші ж дні навчання вирішила влаштувати собі незабутній день, повний пригод! Ми пішли познайомитися з університетом і його «цікавинками»! Кожен крок в нашому університетському ботанічному саду був повним відкриттів, а особливе захоплення викликала краса природи.
Спочатку ми занурилися у світ неймовірної рослинної різноманітності. Величні екземпляри дерев, квітів та екзотичних рослин заворожували нас своєю красою
.
Під час нашої прогулянки, ми не забули і про фотографії. Кожен куток ботанічного саду став сценою для наших фотосесій. Ми зафіксували всі кольори, форми та текстури фігур які були на території саду, тому наші фотографії стали справжнім творчим витвором.
Ця подорож стала не лише навчальною, але і об'єднуючою, допомагаючи нам підсилити наші дружні стосунки та отримати «порцію» натхнення.
Результатом нашої пригоди у ботанічному саду стало багато яскравих фотографій та чудових спогадів. Цей день показав нам, що крім навчання, завжди можна знайти час для відпочинку на природі та «перезавантаження».
Куратор групи Людмила Галаєва,

Маркелова Сніжана 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook